Red Paddle Sup Boards

Wie aan suppen denkt kan niet om Red Paddle co heen. Dit merk is sinds de groei van opblaasbare sup boards in het diepe gesprongen om de beste opblaasbare sup boards te maken. Dit is ze ook gelukt. Red Paddle co biedt uitstekende sup boards voor de beginnende, gevorderde en ervaren supper. De opblaasbare sup boards van Red Paddle co zijn niet goedkoop en behoren in het hoge segment. Wij vinden de hogere prijzen volledig terecht voor de uitstekende kwaliteit die je krijgt. Wanneer je een Red Paddle co opblaasbaar sup board koopt, heb je hier namelijk jarenlang plezier van.

 

red paddle co sup board

Over Red Paddle Sup Boards

Red Paddle co is in 2008 ontstaan door voormalig professioneel windsurfer John Hibbard. Hibbard is een Brit die wereldwijd prijzen heeft gewonnen met windsurfen en hij stond bekend om zijn uitstekende techniek. Tegen het eind van zijn carrière als windsurfer begon de populariteit van stand up paddling te groeien. John Hibbard zag een gat in de markt omdat er in deze tijd alleen zware en grote boards te verkrijgen waren. John Hibbard wilde een onderdeel worden van het groeiende succes, hierdoor maakte Hibbard er zijn missie van om de beste opblaasbare sup boards te maken. Red Paddle co is vanaf het begin één van de betere merken als het gaat om opblaasbare sup boards.

Red Paddle co heeft als enige leverancier van opblaasbare sup boards volledige controle over het testen, designen en fabriceren van haar sup boards. Het maken van één Red Paddle co opblaasbaar sup board duurt liefst 72 uur, vakmanschap en het gebruik van de beste materialen staat hierbij centraal. Ter vergelijk: het produceren van een opblaasbaar sup board in een lage/middenklasse duurt ongeveer 8 uur.

Red Paddle co is bekend geworden door de uitstekende kwaliteit opblaasbare sup boards. In 2017 heeft Red Paddle co een eigen materiaal ontwikkeld genaamd MSL. Dit is een sterk en stijf materiaal die tevens 2 kg lichter is dan een opblaasbaar sup board van dubbel-laags PVC. Daarnaast is MSL erg luchtdicht en zal een lek niet snel voorkomen. Red Paddle co biedt hierdoor een duurzaam opblaasbaar sup board die jarenlang mee gaat.

Red Paddle co heeft een unieke samenwerking met het bedrijf Henkel. Henkel is een bedrijf die gespecialiseerd is in kleefstoffen. De samenwerking tussen Red Paddle co en Heskel heeft haar vruchten afgeworpen. De lijm van Henkel die wordt gebruikt tijdens de productie van een opblaasbaar Red Paddle co sup board in combinatie met de kwaliteit van Red Paddle co maakt het sup board erg duurzaam en slijtvast in ieder type weersomstandigheden.

Hedendaags is Red Paddle co een bedrijf die gevestigd is in South Devon in het Verenigd Koningrijk. Deze plaats ligt dicht bij de kust. Dit is ideaal voor Red Paddle co, op deze manier kunnen ze makkelijk en snel nieuwe innovaties en modellen testen. Red Paddle werkt samen met gespecialiseerde retailers over de hele wereld. Red Paddle co is in 60 landen verkrijgbaar en wil enkel door de beste retailers verkocht worden. Daarnaast werken zij samen met verschillende verhuurbedrijven, sup leraren en Social Media influencers over de hele wereld.