Moai Sup Board

Wat krijg je als je Nederland combineert met Polynesië? Juist, MOAI!

De opblaasbare sup boards van MOAI zijn geschikt voor ieder type supper. MOAI heeft opblaasbare sup boards voor de beginnende en ervaren supper.
Dit Nederlandse bedrijf combineert Nederlandse kleuren met speelse Polynesische designs. De ontwerper van MOAI (een ex-Nike ontwerper) raakte geïnspireerd door de prachtige stijlen van de grondleggers van het moderne suppen. De opblaasbare sup boards van MOAI zijn een lust voor het oog en zorgen voor een ideale sup ervaring op het water.

 

moai sup board

Over Moai Sup Boards

MOAI is onderdeel van Q-Watersports die gespecialiseerd is in de distributie van watersport, outdoor en recreatieve producten. Bij dit Nederlandse bedrijf  baseert een ex-Nike ontwerper de designs op de oud-Polynesische cultuur. De naam MOAI komt voort uit de monolitische menselijke beelden die bijvoorbeeld op Paaseiland te vinden zijn. De ontwerper van MOAI verwerkt de oranje Nederlandse kleur samen met het speelse karakter van Polynesië.

MOAI is een jong bedrijf die rond 2017 zichzelf begon te onderscheiden met opblaasbare sup boards. Momenteel heeft MOAI vijf verschillende opblaasbare sup boards in het assortiment. Naast opblaasbare sup boards heeft MOAI andere lifestyle artikelen in het assortiment als als t-shirts, poncho’s en veiligheidsmiddelen. MOAI heeft daarnaast een unieke peddel waarbij glasvezel en bamboe gecombineerd is. Deze authentieke stijl past precies bij het bedrijf MOAI: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie op het gebied van opblaasbare sup boards staan voorop. Deze drang komt voort uit liefde voor stand up paddling.
De opblaasbare sup boards van MOAI worden wereldwijd verkocht en deze sup boards geven vele mensen plezier in de wereld. Ze zijn kwalitatief uitstekend door het gebruik van fusion technology.

Ook wil de organisatie iets teruggeven voor de minder gelukkigen in de wereld. Sinds 2018 steunt MOAI Waves 4 Change in Zuid-Afrika, een organisatie die kinderen door middel van surfen leert stressbestendig te worden, vriendschappen op te bouwen en vooral een positieve mindset te ontwikkelen. MOAI wil kansarme kinderen onttrekken aan de potentiële dagelijkse gevaren en ze laten genieten van de mooie dingen in het leven. Met de aankoop van een MOAI sup board gun je niet alleen jezelf een klein beetje extra geluk, maar ook een ander.