Aqua Marina Sup Board

De opblaasbare sup boards van Aqua Marina zijn wereldwijd ongekend populair. Aqua Marina richt zich vooral op de beginnende, onervaren supper omdat ze een breed aanbod allround sup boards hebben. Aqua Marina maakt zelf onderscheid in allround en allround advanced sup boards. De Aqua Marina Coral is een voorbeeld van een allround advanced sup board. Het voordeel van een Aqua Marina sup board is dat ze erg vriendelijk geprijsd zijn en de kwaliteit van een Aqua Marina opblaasbaar sup board goed is voor de beginnende supper.
Aqua Marina heeft niet alleen allround sup boards in het assortiment. Ook hebben ze touring, racer, river en zelfs opblaasbare sup boards voor kinderen. Alle Aqua Marina sup boards worden geleverd met diverse accessoires zodat je meteen met jouw sup avontuur kunt beginnen.

 

aqua marina sup board

Over Aqua Marina Sup Boards

Aqua Marina is in 1991 gestart met de ontwikkeling en verkoop van opblaasbare sup boards, kayaks, boten en watersport kleding. Aqua Marina heeft wereldwijd meer dan een miljoen opblaasbare sup boards verkocht en mag hierdoor één van de grote jongens genoemd worden. De missie van het bedrijf is om ieder persoon ultiem plezier en maximale veiligheid te bieden. Aqua Marina heeft namelijk een uitgebreid aanbod opblaasbare sup boards die aansluit bij ieder type gebruiker, in de meest uiteenlopende kleuren. Aqua Marina gebruikt technologie, duurzaamheid en vakmanschap om de beste kwaliteit te garanderen. Ze hebben sup boards met enkel-laags PVC, dubbel-laags PVC en opblaasbare sup boards met fusion technology. Ondanks dat Aqua Marina zich vooral richt op allround sup boards hebben zij ook touring, racer, river, surfing, fitness, multi-person en opblaasbare sup boards voor kinderen in het assortiment. Ondanks een sterke focus op beginnende suppers wil Aqua Marina wel ieder type sporter kunnen bedienen. 

Aqua Marina heeft eigen technologieën ontwikkeld die zorgen voor een prettige ervaring op het water. Aqua Marina gebruikt Drop Stitch Light, een manier van weven wat minder gewicht kost dan de traditionele drop stitching. Ook heeft Aqua Marina een aparte centrale kamer in het sup board wat zorgt voor meer stijfheid onder het sta-vlak. Aqua Marina een nieuwe variant peddel bedacht genaamd de Carbon X. Deze peddel heeft een nieuw blad die erg gestroomlijnd is. Ook heeft de peddel een fijne grip voor de handen. Ook is de peddel erg licht waardoor het makkelijk te gebruiken is voor korte en lange afstanden. Deze peddel wordt zelfs door surfers en suppers gebruikt op zee.

Aqua Marina zet content creators op Instagram en Facebook in om haar producten via een creatieve wijze onder de aandacht te brengen. Zij supporten 16 content creators uit alle hoeken van de wereld. Van Nederland, Spanje en Italië tot het verre Australië. Aqua Marina is overal in de wereld te vinden en verkrijgbaar. Naast content creators sponsort Aqua Marina professionele sup-atleten die meedoen aan verschillende races in de wereld. Ook sponsort Aqua Marina enthousiaste yoga’ers, vissers en kayaktalenten. Tot slot heeft Aqua Marina hobby fotografen in dienst die mooie foto’s en filmpjes kunnen maken van Aqua Marina producten. Wil je hier meer over weten? De website van Aqua Marina laat zien welke content creators ze sponsoren.