Top 5: Beste Sup accessoires

feb 26, 2021

beste sup accessoires

Het is 24 februari en de temperatuur buiten is 21 graden, ongekend hoog voor deze tijd van het jaar. Het lekkere weer gaf ons de energie om voor jullie op zoek te gaan naar de beste sup accessoires. In deze blog lees je onze top 5 sup accessoires. Na het lezen van deze blog kunnen jullie met de beste sup accessoires het water op.

1. Drybag

Wij vinden een drybag onmisbaar wanneer je gaat suppen. De drybag die wij hebben gekozen is van Schitec, is in drie kleuren verkrijgbaar en volgens ons één van de beste sup accessoires voorhanden. De drybag is een waterbestendige rugzak van 25 liter en groot genoeg voor twee handdoeken, meerdere setjes kleding en andere persoonlijke voorwerpen. De rugzak is ideaal om te gebruiken tijdens het suppen, omdat de rugzak namelijk blijft drijven. Tot slot is er een waterdicht telefoontasje inbegrepen. Daarom staat deze drybag in onze top 5 sup accessoires. 

2. Elektrische pomp

 

Een natte rug en bezweet voorhoofd is verleden tijd met deze draagbare Powerlift elektrische luchtpomp. Alleen al hierom staat deze elektrische pomp in onze top 5 sup accessoires. Deze pomp is compact qua vorm (23x14x12 cm) en daarom makkelijk mee te nemen. Op het elektrische scherm kun je tijdens het opblazen de drukwaarde verhogen of verlagen tot een maximum van 16 PSI. Hierdoor kan je de juiste stijfheid aan jouw opblaasbaar sup board geven. De verschillende opzetstukken geven je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een matras op te blazen, ideaal als je suppen gaat combineren met kamperen. Daarom is deze pomp een van de beste sup accessoires.

 

 

3. GoPro Hero 8

 

Met een GoPro film je jouw flitsende moves, sup avonturen en de mooie natuur om je heen. Een GoPro is een must-have en past moeiteloos in onze top 5 sup accessoires. De opnames kan je natuurlijk goed gebruiken om vrienden, familie en kennissen enthousiast te maken om de volgende keer mee te gaan suppen. De GoPro Hero 8 is een waterbestendige action cam die door de Hypersmooth techniek gestabiliseerde beelden opneemt. Met de GoPro Hero 8 kun je 4K Cinema, Full HD, UHD en QHD beelden maken. De batterij gaat ongeveer 100 minuten mee, wij raden je aan om een extra batterij en geheugenkaart mee te nemen. Ideaal aan GoPro zijn de tientallen extra accessoires die je kunt (bij)bestellen. Al met al één van de beste sup accessoires verkrijgbaar.

Ben je in het bezit van een opblaasbaar Bluefin sup board? Dan kan je de GoPro in de houder aan de voorkant bevestigen.

4. Sup Trolley

 

Heb je geen zin om jouw opblaasbare sup board door de brandende zon te slepen? De Navyline trolley is een aluminium wagentje met rubberen banden die helpt jouw sup board te vervoeren. De trolley is geschikt voor asfalt, grof terrein en het strand. Het gemak wat deze trolley biedt is reden om het te plaatsen in onze top 5 sup accessoires.

De trolley kan een board dragen van maximaal 18 cm dik, gelukkig zijn de meeste opblaasbare sup boards van deze dikte. De trolley is geschikt voor jouw sup avontuur en daarom een van de beste sup accessoires voorhanden. Je hebt zelfs een Navyline trolley die twee sup boards kan dragen, zie hier!

5. Restube

 

Tot slot vinden wij een Restube een onmisbaar hulpmiddel als je gaat suppen en een terechte afsluiter in onze top 5 sup accessoires. Mocht je worden meegesleurd door een sterkte stroming, dan zorgt deze zwemboei er voor dat je snel naar de oppervlakte drijft door aan het touwtje te trekken. De Restube weegt maar 210 gram en is makkelijk aan jouw zwemkleding te bevestigen. Met het fluitje kun je vervolgens de aandacht trekken om weer in veiligheid te komen. De Restube is herbruikbaar, je kunt namelijk reservepatronen kopen. Qua veiligheid past de Restube goed in het rijtje van beste sup accessoires.

Recente blog artikelen

SupStart helpt jou met de zoektocht naar een geschikt opblaasbaar sup board. Lees onze blogs voor tips, reviews en meer!

5 redenen om vandaag te beginnen met suppen

5 redenen om vandaag te beginnen met suppen

De afgelopen weken is het weer steeds beter geworden in Nederland en dit is terug te zien op het water. De zomerse temperaturen zorgen weer voor korte broeken, bikini’s, bootjes en opblaasbare sup boards. In allerlei natuurgebieden, kuststroken, steden en dorpen zien...